Станови

Куќи

Деловен простор

Гаражи

Магацини

Викендици

Плацови

Автомобили

Моторцикли

Моторни Возила

Компјутери

Електронска опрема

Машини и алати

Мебел

Домакинство

Градежни материјали

Фото опрема

Музички инструменти

Спорт и рекреација

Книги и списанија

Медицина

Животни

Растенија

Игри и забава

Уметнини

Облека и обувки

Работа

Услуги

Деловни контакти

Лични контакти

Стоковна размена

Изгубено и најдено

Разно

   Услуги - Интелектуални

     Рубриката содржи 15 огласи
     Прикажани се од 1 до 10

 ::  Услуги - Интелектуални
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи


Англиски судски преводи 071 574 811

Населба Аеродром

 Објавено од: 
 Објавено на: 14.10.2017
тел: 071 / 574811 
 
e-mail: preveduvam@outlook.com

 ::  Услуги - Интелектуални
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Судски, стручни и други преводи од англиски на македонски јазик и обратно. Цена по договор.

Судски, стручни и други преводи од бугарски на македонски јазик. Цена по договор.

Стручни и други преводи од српски/хрватски/бошњачки на македонски јазик и обратн

 Објавено од: 
 Објавено на: 09.10.2017
тел: 070 / 575612 
 
e-mail: mile_suvopole@yahoo.com

 ::  Услуги - Интелектуални
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

ЕДНОСТРАНИ ВИЗИТКИ
100 визит картички за само 300 денари (2 x 100 визитки на едена порачка, по 250 ден, односно 2 x 250 ден = вкупно 500 денари).

ДВОСТРАНИ ВИЗИТКИ
100 двостр. визитки во боја за само 550 денари,(2 x 100) по 500 ден, вкупно 1000 ден.

 Објавено од: 
 Објавено на: 02.10.2017
тел: 078 / 610785 
 
e-mail: poracki_s@yahoo.com

 ::  Услуги - Интелектуални
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Прекуцување на сите видови текстови во Ворд. Брза услуга. Цена 0,35е - страна

 Објавено од: 
 Објавено на: 30.09.2017
тел: 070 /  
 
e-mail: cecileaugry42@gmail.com

 ::  Услуги - Интелектуални
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Овластен лектор по макeдонски јазик, врши лекторирање и јазично уредување на секаков вид текстови и документи каде што се бара службена употреба на македонскиот стандарден јазик.

 Објавено од: 
 Објавено на: 26.09.2017
тел: 075 / 688249 
 
e-mail: linkinoskipetre@yahoo.com

 ::  Услуги - Интелектуални
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Превод од хрватски на македонски јазик 071 277 738

 Објавено од: 
 Објавено на: 23.09.2017
тел: 071 / 277738 
 
e-mail: mirjanamiskoska@gmail.com

 ::  Услуги - Интелектуални
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Превод од шпански на македонски јазик 071 277 738

 Објавено од: Преведувач
 Објавено на: 23.09.2017
тел: 071 / 277738 
 
e-mail: mirjanamiskoska@gmail.com

 ::  Услуги - Интелектуални
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Превод од руски на македонски јазик 071 277 738

 Објавено од: Преведувач
 Објавено на: 23.09.2017
тел: 071 / 277738 
 
e-mail: mirjanamiskoska@gmail.com

 ::  Услуги - Интелектуални
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Превод од чешки на македонски јазик 071 277 738

 Објавено од: Преведувач
 Објавено на: 23.09.2017
тел: 071 / 277738 
 
e-mail: mirjanamiskoska@gmail.com

 ::  Услуги - Интелектуални
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Превод од италијански на македонски јазик 071 277 738

 Објавено од: Преведувач
 Објавено на: 23.09.2017
тел: 071 / 277738 
 
e-mail: mirjanamiskoska@gmail.com

 

 

 
 

:::::::    ИДИВИДИ не превзема никаква одговорност за точноста и содржината на огласите    :::::::
 

 
 
  додавање оглас   бришење и менување на оглас услови и правила предлози контакт