Станови

Куќи

Деловен простор

Гаражи

Магацини

Викендици

Плацови

Автомобили

Моторцикли

Моторни Возила

Компјутери

Електронска опрема

Машини и алати

Мебел

Домакинство

Градежни материјали

Фото опрема

Музички инструменти

Спорт и рекреација

Книги и списанија

Медицина

Животни

Растенија

Игри и забава

Уметнини

Облека и обувки

Работа

Услуги

Деловни контакти

Лични контакти

Стоковна размена

Изгубено и најдено

Разно

   Работа - Барам

     Рубриката содржи 11 огласи
     Прикажани се од 1 до 10

 ::  Работа - Барам
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Бара амбициозни и одговорни работници кои сакаат да работат од дома и да се обезбеди месечен приход. Состојбата е дека имате компјутер со интернет конекција, а ти си возрасен. Регистрација и обука се бесплатни: http://www.internetposaosfisz.flazio.com/

 Објавено од: Zoran
 Објавено на: 19.02.2018
тел: 070 / +381601313430 
 
e-mail: zorzs33@gmail.com

 ::  Работа - Барам
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

We are urgently seeking for experienced content writer to join our team for a full time position. If you have experience in content writing, content posting and optimization, please apply for this position by sending your CV on assistant@placidway.com

 Објавено од: Jovana
 Објавено на: 13.02.2018
тел: 072 / 692014013 
 
e-mail: assistant@placidway.com

 ::  Работа - Барам
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Бара амбициозни и одговорни работници кои сакаат да работат од дома и да се обезбеди месечен приход. Состојбата е дека имате компјутер со интернет конекција, а ти си возрасен. Регистрација и обука се бесплатни: http://www.internetposaosfisz.flazio.com/

 Објавено од: Zoran
 Објавено на: 12.02.2018
тел: 070 / +381601313430 
 
e-mail: zorzs33@gmail.com

 ::  Работа - Барам
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Бара амбициозни и одговорни работници кои сакаат да работат од дома и да се обезбеди месечен приход. Состојбата е дека имате компјутер со интернет конекција, а ти си возрасен. Регистрација и обука се бесплатни: http://www.internetposaosfisz.flazio.com/

 Објавено од: Zoran
 Објавено на: 06.02.2018
тел: 070 / +381601313430 
 
e-mail: zorzs33@gmail.com

 ::  Работа - Барам
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Бара амбициозни и одговорни работници кои сакаат да работат од дома и да се обезбеди месечен приход. Состојбата е дека имате компјутер со интернет конекција, а ти си возрасен. Регистрација и обука се бесплатни: http://www.internetposaosfisz.flazio.com/

 Објавено од: Zoran
 Објавено на: 31.01.2018
тел: 070 / +381601313430 
 
e-mail: zorzs33@gmail.com

 ::  Работа - Барам
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

We are seeking for customer service representative agents who have experience in digital sales (Sales over email with international clients). Computer savvy is a must. If you are interested for more information, you can contact us at: assistant@placidway.

 Објавено од: Jovana Sredic
 Објавено на: 29.01.2018
тел: 070 / 692014013 
 
e-mail: assistant@placidway.com

 ::  Работа - Барам
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Угостителски објект има потреба од Готвач, Келнер, Жена за работа во кујна, шанкер, пица мајстор

 Објавено од: 
 Објавено на: 29.01.2018
тел: 02 / 3214200 
 
e-mail: Restorannacional@yahoo.com

 ::  Работа - Барам
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Угостителски објект има потреба од келнери, готвач,жена за работа во кујна, пица мајстор,шанкер

 Објавено од: 
 Објавено на: 24.01.2018
тел: 02 / 3214200 
 
e-mail: restorannacional@yahoo.com

 ::  Работа - Барам
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Бара амбициозни и одговорни работници кои сакаат да работат од дома и да се обезбеди месечен приход. Состојбата е дека имате компјутер со интернет конекција, а ти си возрасен. Регистрација и обука се бесплатни: http://www.internetposaosfisz.flazio.com/

 Објавено од: 
 Објавено на: 23.01.2018
тел: 070 / +381601313430 
 
e-mail: zorzs33@gmail.com

 ::  Работа - Барам
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

PlacidWay is seeking for experienced Content Writer who can join our Content team. If you have experience as a content writer and would love to work in international remote environment, please apply for this position.

 Објавено од: 
 Објавено на: 17.01.2018
тел: 070 /  
 
e-mail: assistant@placidway.com

 

 

 
 

:::::::    ИДИВИДИ не превзема никаква одговорност за точноста и содржината на огласите    :::::::
 

 
 
  додавање оглас   бришење и менување на оглас услови и правила предлози контакт