Станови

Куќи

Деловен простор

Гаражи

Магацини

Викендици

Плацови

Автомобили

Моторцикли

Моторни Возила

Компјутери

Електронска опрема

Машини и алати

Мебел

Домакинство

Градежни материјали

Фото опрема

Музички инструменти

Спорт и рекреација

Книги и списанија

Медицина

Животни

Растенија

Игри и забава

Уметнини

Облека и обувки

Работа

Услуги

Деловни контакти

Лични контакти

Стоковна размена

Изгубено и најдено

Разно

   Станови - Барам

     Рубриката содржи 11 огласи
     Прикажани се од 1 до 10

 ::  Станови - Барам
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Сепродавановстанвонова зграда со квадратура од 60 м2 на 10 кат од вкупно 10 катови.Ориентација е Југо-Источна.Греењето во зградата е на Централно Парно.Паркинг место пред зградата е предвидено.Цена:1050ЕУР/М2 = 63 000 ЕУР - ВСЕЛИВ НОЕМВРИ МЕСЕЦ.Шифра:3049

 Објавено од: Snezana
 Објавено на: 04.08.2018
тел: 075 / 489145 
 
e-mail: agencijaprostor07@gmail.com

 ::  Станови - Барам
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Сепродавановстанвонова зграда со квадратура од 57 м2 на 10 кат од вкупно 10 катови.Ориентација е Југо-Источна.Греењето во зградата е на Централно Парно.Паркинг место пред зградата е предвидено.Цена:1050ЕУР/М2 = 59 850 ЕУР - ВСЕЛИВ НОЕМВРИ МЕСЕЦ.Шифрa:3048

 Објавено од: Snezana
 Објавено на: 04.08.2018
тел: 075 / 489145 
 
e-mail: agencijaprostor07@gmail.com

 ::  Станови - Барам
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Сепродавановстанвоновазграда со квадратура од 54 м2 на 10 кат од вкупно 10 катови..Ориентација е Југо-Источна.Греењето во зградата е на Централно Парно.Паркинг место пред зградата е предвидено.Цена:1050ЕУР/М2 = 56 700 ЕУР - ВСЕЛИВ НОЕМВРИ МЕСЕЦ.Шифра:3047

 Објавено од: Snezana
 Објавено на: 04.08.2018
тел: 075 / 489145 
 
e-mail: agencijaprostor07@gmail.com

 ::  Станови - Барам
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Сепродавановстанвонова зграда со квадратура од 52 м2 на 10 кат од вкупно 10 катови.Ориентација е Југо-Источна.Греењето во зградата е на Централно Парно.Паркинг место пред зградата е предвидено.Цена:1050ЕУР/М2 = 54 600 ЕУР - ВСЕЛИВ НОЕМВРИ МЕСЕЦ.Шифрa:3046

 Објавено од: Snezana
 Објавено на: 04.08.2018
тел: 075 / 489145 
 
e-mail: agencijaprostor07@gmail.com

 ::  Станови - Барам
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Сепродаванов станвонова зграда со квадратура од 48 м2 на 5 кат од вкупно 10 катови.Ориентација е Југо-Источна.Греењето во зградата е на Централно Парно.Паркинг место пред зградата е предвидено.Цена:1050ЕУР/М2 = 50 400 ЕУР - ВСЕЛИВ НОЕМВРИ МЕСЕЦ.Шифра:2071

 Објавено од: Snezana
 Објавено на: 04.08.2018
тел: 075 / 489145 
 
e-mail: agencijaprostor07@gmail.com

 ::  Станови - Барам
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

НОВОГРАДБАСе продава нов стан во нова зграда со квадратура од 44 м2 на приземје од вкупно 10 катови.Ориентација е Југо-Источна.Греењето во зградата е на Централно Парно. Цена:1050ЕУР/М2 = 46 200 ЕУР - ВСЕЛИВ НОЕМВРИ МЕСЕЦ. Шифра:2072

 Објавено од: Snezana
 Објавено на: 28.07.2018
тел: 075 / 489145 
 
e-mail: agencijaprostor07@gmail.com

 ::  Станови - Барам
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Се продаваКАРПОШ1 со квадратура од 64м2 на високо приземје од вкупно 5 катови.Лифт:Да.Клима:Да.Греење:Централно Парно.Режиски Трошоци:Ниски,нормални.6м2 – балкон/тераса,12м2 подрум,58м2 по имотен лист+ДВОР20М2.Цена:75 000 ЕУР или 1171 ЕУР за м2.Шифра:2070

 Објавено од: Snezana
 Објавено на: 26.07.2018
тел: 075 / 489145 
 
e-mail: agencijaprostor07@gmail.com

 ::  Станови - Барам
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Општина Центар.Се продава нов невселуван стан во нова зграда со квадратура од 66+4м2 на 6кат од вкупно 7катови.Греењето во зградата е на (BEG) централно парно.Можност за откуп на гаражно место.Цена:1200ЕУР/М2 = 84 000 ЕУР. НАВИСТИНА ВРЕДИ. Шифра:3045

 Објавено од: Snezana
 Објавено на: 20.07.2018
тел: 075 / 489145 
 
e-mail: agencijaprostor07@gmail.com

 ::  Станови - Барам
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Се продава нов невселуван стан во нова зграда со квадратура од 70м2 на 6кат од вкупно 6катови.Зградата се наоѓа во Општина Центар.Греењето во зградата е на сопствено парно.Ориентација:ЈУГ. Цена:1100ЕУР/М2 = 77 000ЕУР. ЦЕНАТА Е ФИКСНА. Шифра:3043

 Објавено од: Snezana
 Објавено на: 11.07.2018
тел: 075 / 489145 
 
e-mail: agencijaprostor07@gmail.com

 ::  Станови - Барам
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Се продава нов стан во нова зграда со квадратура од 68м2 на 6кат од вкупно 6катови.Зградата се наоѓа во Општина Центар.Греењето во зградата е на сопствено па.Објектот (ЗГРАДАТА) е изградена во 2015.Цена:1000ЕУР/М2 = 68 000ЕУР + ДАНОК НА ПРОМЕТ. Шифра:3042

 Објавено од: Snezana
 Објавено на: 08.07.2018
тел: 075 / 489145 
 
e-mail: agencijaprostor07@gmail.com

 

 

 
 

:::::::    ИДИВИДИ не превзема никаква одговорност за точноста и содржината на огласите    :::::::
 

 
 
  додавање оглас   бришење и менување на оглас услови и правила предлози контакт