Станови

Куќи

Деловен простор

Гаражи

Магацини

Викендици

Плацови

Автомобили

Моторцикли

Моторни Возила

Компјутери

Електронска опрема

Машини и алати

Мебел

Домакинство

Градежни материјали

Фото опрема

Музички инструменти

Спорт и рекреација

Книги и списанија

Медицина

Животни

Растенија

Игри и забава

Уметнини

Облека и обувки

Работа

Услуги

Деловни контакти

Лични контакти

Стоковна размена

Изгубено и најдено

Разно

   Работа

     Рубриката содржи 68 огласи
     Прикажани се од 11 до 20

 ::  Работа
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Krediti za pravna i fizička lica sa kamatom od 3%. Pišite nam na ptfser@gmail.com Telefon/WhatsApp: +12705512934, viber: +2348111213157 ili posjetite http://ptfinancialscompany.widezone.net

 Објавено од: 
 Објавено на: 03.10.2022
тел: 070 / +12705512934 
 
e-mail: ptfser@gmail.com

 ::  Работа
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Krediti za pravna i fizička lica sa kamatom od 3%. Pišite nam na ptfser@gmail.com Telefon/WhatsApp: +12705512934, viber: +2348111213157 ili posjetite http://ptfinancialscompany.widezone.net

 Објавено од: 
 Објавено на: 03.10.2022
тел: 070 / +12705512934 
 
e-mail: ptfser@gmail.com

 ::  Работа
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Krediti za pravna i fizička lica sa kamatom od 3%. Pišite nam na ptfser@gmail.com Telefon/WhatsApp: +12705512934, viber: +2348111213157 ili posjetite http://ptfinancialscompany.widezone.net

 Објавено од: 
 Објавено на: 03.10.2022
тел: 070 / +12705512934 
 
e-mail: ptfser@gmail.com

 ::  Работа
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Prijavuvanje za Lotarija za zelena karta za SAD od 5 ti oktomvri do 8 mi Noemvri.
Tel: 075-88-68-78
Email: lozanmk@gmail.com

 Објавено од: 
 Објавено на: 01.10.2022
тел: 075 / 886878 
 
e-mail: lozanmk@gmail.com

 ::  Работа
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Dostupne su brze jeftine ponude sa veoma niskim kamatama, ako ste zainteresovani slobodno nas kontaktirajte putem broja telefona/WhatsApp-a: +12705512934, viber +2348111213157. email: ptfser@gmail.com ili posjetite https://ptfinancialscompany.widezone.net za v

 Објавено од: 
 Објавено на: 30.09.2022
тел: 070 / +12705512934 
 
e-mail: ptfser@gmail.com

 ::  Работа
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Dostupne su brze jeftine ponude sa veoma niskim kamatama, ako ste zainteresovani slobodno nas kontaktirajte putem broja telefona/WhatsApp-a: +12705512934, viber +2348111213157. email: ptfser@gmail.com ili posjetite https://ptfinancialscompany.widezone.net za v

 Објавено од: 
 Објавено на: 30.09.2022
тел: 070 / +12705512934 
 
e-mail: ptfser@gmail.com

 ::  Работа
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Dostupne su brze jeftine ponude sa veoma niskim kamatama, ako ste zainteresovani slobodno nas kontaktirajte putem broja telefona/WhatsApp-a: +12705512934, viber +2348111213157. email: ptfser@gmail.com ili posjetite https://ptfinancialscompany.widezone.net za v

 Објавено од: 
 Објавено на: 30.09.2022
тел: 070 / +12705512934 
 
e-mail: ptfser@gmail.com

 ::  Работа
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Јас Петре Тануровски ИЗЈАВУВАМ дека не сум вработен во ниедна здрасвена организација или имам соработка со истите во државава

 Објавено од: Petre Tanurovski - Zmijata
 Објавено на: 29.09.2022
тел: 078 / 814768 
 
e-mail: xxxxxx@хххххх

 ::  Работа
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Како амбасадор на UN назначен од Antonio Guteress со мојата едукација и дозвола за работа од WHO ( СЗО ),а воедно и со моите дарби ,како дарбата да матријализирам, од парапсихологијата на секој на кој му е потребна помош истата ќе ја добије од мене

 Објавено од: Petre Tanurovski - Zmijata
 Објавено на: 29.09.2022
тел: 078 / 814768 
 
e-mail: xxxxxx@хххххх

 ::  Работа
Додадете го овој оглас во Вашата листа на интересни огласи

Ги лечам сите болести па и неизлечливи,хендикепи или било какви попречености,правам естетски или било какви корекции,чистам вируси,бактерии,камења,лечам нервно-душевни па и хронично болни,имам дозвола за работа од WHO лечам со дарби и официјална медицина

 Објавено од: Petre Tanurovski - Zmijata
 Објавено на: 29.09.2022
тел: 078 / 814768 
 
e-mail: xxxxxx@хххххх

 

 

 
 

:::::::    ИДИВИДИ не превзема никаква одговорност за точноста и содржината на огласите    :::::::
 

 
 
  додавање оглас   бришење и менување на оглас услови и правила предлози контакт