Станови

Куќи

Деловен простор

Гаражи

Магацини

Викендици

Плацови

Автомобили

Моторцикли

Моторни Возила

Компјутери

Електронска опрема

Машини и алати

Мебел

Домакинство

Градежни материјали

Фото опрема

Музички инструменти

Спорт и рекреација

Книги и списанија

Медицина

Животни

Растенија

Игри и забава

Уметнини

Облека и обувки

Работа

Услуги

Деловни контакти

Лични контакти

Стоковна размена

Изгубено и најдено

Разно

ДОДАВАЊЕ НА ОГЛАС
Изберете категорија:
 

Содржина на огласот:

Препорачуваме да користите кириличен текст.
Огласите внесени со кириличен текст имаат поголем приоритет при препорачувањето.

* преостанати карактери

Користите македонска кодна тастатура !!
Доколку ја немате инсталирано истата, притиснете на сликичката
 
Траење на огласот:     денови
Контакт информации
Лице за контакт:  
Да се објави името:    Да        Не
E-mail:  
Телефон:        Број
внесете само цифри, без знаци и празни места
Огласите во рубриката "ЛИЧНИ КОНТАКТИ" кои ќе содржат телефонски број, нема да бидат објавени.
Шифра:
Внесете шифра по ваш избор, која подоцна ќе ви послужи за менување и бришење на огласот
Внесете ја повторно истата шифра
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на Мали Огласи и со истите се согласувам и ги прифаќам
Во десното поле внесете го заштитниот код (шестоцифрен број) кој се појавува над десното поле:
 побарај друг заштитен код

ИДИВИДИ го задржува правото да интервенира при секоја злоупотреба (повеќекратно објавување на оглас; лажно претставување итн.)

 

 
   
:::::::    ИДИВИДИ не превзема никаква одговорност за точноста и содржината на огласите    :::::::
 
 
  додавање оглас   бришење и менување на оглас услови и правила предлози контакт