Станови

Куќи

Деловен простор

Гаражи

Магацини

Викендици

Плацови

Автомобили

Моторцикли

Моторни Возила

Компјутери

Електронска опрема

Машини и алати

Мебел

Домакинство

Градежни материјали

Фото опрема

Музички инструменти

Спорт и рекреација

Книги и списанија

Медицина

Животни

Растенија

Игри и забава

Уметнини

Облека и обувки

Работа

Услуги

Деловни контакти

Лични контакти

Стоковна размена

Изгубено и најдено

Разно

 

 

::: ПРЕБАРУВАЊЕ :::
 Користете Македонска кодна тастатура
    
    
Најнови 10 огласи
::  Плацови
Се продава плац на најубавата планина Бистра од 204м2 со ИЛ. Цена по договор.Шифра-14ДЕ
Од: Snezana
Објавено: 20.10.2017
тел: 078 / 366902
agencijaprostor07@gmail.com
::  Плацови

Кој сака да ја почувствува моќта на природата и да биде во најубавите предели на Бистра се продава плац од 557м2 за 25000ев. со место за преговор.Плацот е со ИЛ.Шифра-14ДЕ

Од: Snezana
Објавено: 20.10.2017
тел: 078 / 366902
agencijaprostor07@gmail.com
::  Плацови
Се продава плац 820м2 на Водно со услов за градба за резиденцијален објект,семејна куќа и др. Плацот е чист со ИЛ и маркица за градба-А1.Цена- 550 000 ев со вклучена агенциска провизија.Шифра-9011
Од: Снежана
Објавено: 20.10.2017
тел: 075 / 489145
agencijaprostor07@gmail.com
::  Плацови
Над хотел Срна се продава плац од 54м2.Цена по договор.Шифра-14ДЕ
Од: Snezana
Објавено: 20.10.2017
тел: 078 / 366902
agencijaprostor07@gmail.com
::  Плацови
Се продаваат три плаца во Кисела Вода од 845м2 со уредни документи и ИЛ.Може и поединечно да се купи секој плац. На плацовите се предвидени три поединечни куќи на секој плац посебно со предвидени маркици. Цена-85 000еу. со место за преговор. Шифра-9014
Од: Снежана
Објавено: 20.10.2017
тел: 075 / 489145
agencijaprostor07@gmail.com
::  Плацови
продавам плац1200m2 во с.петровец карши бензиската цена по договор
Од:
Објавено: 20.10.2017
тел: 078 / 512096
elena.davkovska@live.com
::  Плацови
Се продава плац во Мирковци 614м2 со можност за објект од 680м2 кој е со повеќе намени, По+Пр+1. Плацот е со инфраструктура. За објектот има ИЛ кј гласи на име на фирма. Цена 80000 со место за договор. Шифра М003
Од: Снежана
Објавено: 20.10.2017
тел: 075 / 489145
agencijaprostor07@gmail.com
::  Плацови
Се продава плац во Средно Нерези со маркица за домување.Плацот е 600м2-150ев./м2.Шифра-39
Од: Снежана
Објавено: 20.10.2017
тел: 075 / 489145
agencijaprostor07@gmail.com
::  Плацови
Се продава плац во Нерези од 1358м2 со цена по договор.Шифра-38
Од: Снежана
Објавено: 20.10.2017
тел: 075 / 489145
agencijaprostor07@gmail.com
::  Плацови
Се продава плац во Нерези 902м2 -70ев./м2,во градежен реон во близина на елитните вили.Плацот не е делив,се продава во целост. Шифра-37
Од: Снежана
Објавено: 20.10.2017
тел: 075 / 489145
agencijaprostor07@gmail.com
 
ИДИВИДИ Ви препорачува
::  Станови
шифра 1-3788 - Се продава нов стан во Црниче, во близина на ресторан Билјана, 44м2, со посебна спална, со паркинг место во подземна гаража вклучено во цената, новоградба 2017 г градена со висококвалитетни материјали, вселиво со уредна документација
Од:
Објавено: 06.10.2017
тел: 078 / 402027
domabc@yahoo.com
::  Станови
Изнајмувам гарсоњера во Дебармаало, спроти кафаната Скопски мерак. Гарсоњерата е реновирана, климатизирана и поврзана со ценрално парно греење; со површина од 30 м2 и цена од 200 евра. Телефон за контакт 075/859-740 Владо.
Од: ВЛАДО
Објавено: 06.10.2017
тел: 075 / 859740
Marija.Skopje44@gmail.com
::  Станови - Изнајмувам
Изнајмувам стан во куќа во Кисела Вода,стара рампа 40 м2. цена 6000 ден. Контакт Диме тел.075 745 349.
Од: Диме
Објавено: 03.10.2017
тел: 075 / 745349
dimitrijazdr@gmail.com
::  Животни
Продавам Ротфајлери од сопствено легло, прочистени вакцинирани, здравствен картон, педигре.
Од: Живко
Објавено: 03.10.2017
тел: 078 / 303251
zivkovelkoski@yahoo.com
::  Електронска опрема - Телефони
Продавам мобилен телефон Coolpad Torino, нов, со 24 месеци гаранција.
Цена 9.000,00
Цената не е фиксна.
Од:
Објавено: 02.10.2017
тел: 078 / 338530
s.mitrevska@yahoo.com
::  Електронска опрема - Домакинство
Продавам машина за шиење багат за 4000.00 денари.
Од: Сузана
Објавено: 29.09.2017
тел: 070 / 338724
suzanadaskalova@yahoo.com
::  Услуги - Интелектуални
Овластен лектор по макeдонски јазик, врши лекторирање и јазично уредување на секаков вид текстови и документи каде што се бара службена употреба на македонскиот стандарден јазик.
Од:
Објавено: 26.09.2017
тел: 075 / 688249
linkinoskipetre@yahoo.com
::  Станови - Барам
Барам да купам стан во зградата на Адора, позади поликлиника во Ѓорче Петров, било кој спрат освен најгорен.
Од:
Објавено: 05.06.2017
тел: 070 / 226687
adonka@stb.com.mk

 

 
 
:::::::    ИДИВИДИ не превзема никаква одговорност за точноста и содржината на огласите    :::::::
 
 
  додавање оглас   бришење и менување на оглас услови и правила предлози контакт