Станови

Куќи

Деловен простор

Гаражи

Магацини

Викендици

Плацови

Автомобили

Моторцикли

Моторни Возила

Компјутери

Електронска опрема

Машини и алати

Мебел

Домакинство

Градежни материјали

Фото опрема

Музички инструменти

Спорт и рекреација

Книги и списанија

Медицина

Животни

Растенија

Игри и забава

Уметнини

Облека и обувки

Работа

Услуги

Деловни контакти

Лични контакти

Стоковна размена

Изгубено и најдено

Разно

 

 

::: ПРЕБАРУВАЊЕ :::
 Користете Македонска кодна тастатура
    
    
Најнови 10 огласи
::  Услуги
Како амбасадор на UN назначен од Antonio Guteress,со дарба да матријализирам и други дарби од парапсихологијата како и образованието што го имам,а воедно и дозвола за работа од WHO Ви се обраќам на сите на кој им е потребна помош да ми се обратат
Од: Petre Tanurovski-Zmijata
Објавено: 07.10.2022
тел: 078 / 814768
mystic.medicine@hotmail.com
::  Услуги
Ги лечам сите болести па и неизлечливи,хендикепи или било какви попречености,правам естетски или било какви корекции,чистам вируси,бактерии,камења,лечам нервно-душевни и хронични болести,имам дозвола за работа од WHO лечам со дарби и официјална медицина
Од: Petre Tanurovski-Zmijata
Објавено: 07.10.2022
тел: 078 / 814768
mystic.medicine@hotmail.com
::  Услуги
Trebate li zajam? Jeste li umorni od traženja? Nudimo zajmove svim osobama starijim od 18 godina s kamatom od 3%. Naši zajmovi su sigurni i za njih jamči osiguravajuće društvo. dazofirm@gmail.com ili Whatsapp: +15484091340 i Viber: +44
Од: Henrik Thomsen
Објавено: 07.10.2022
тел: 070 / +447482856162
dazofirm@gmail.com
::  Магацини
Trebate li zajam? Jeste li umorni od traženja? Nudimo zajmove svim osobama starijim od 18 godina s kamatom od 3%. Naši zajmovi su sigurni i za njih jamči osiguravajuće društvo. dazofirm@gmail.com ili Whatsapp: +15484091340 i Viber: +44
Од: Henrik
Објавено: 07.10.2022
тел: 070 / +447482856162
dazofirm@gmail.com
::  Услуги
Trebate li zajam? Jeste li umorni od traženja? Nudimo zajmove svim osobama starijim od 18 godina s kamatom od 3%. Naši zajmovi su sigurni i za njih jamči osiguravajuće društvo. dazofirm@gmail.com ili Whatsapp: +15484091340 i Viber: +44
Од: Henrik Thomsen
Објавено: 07.10.2022
тел: 070 / +447482856162
dazofirm@gmail.com
::  Услуги
Trebate li zajam? Jeste li umorni od traženja? Nudimo zajmove svim osobama starijim od 18 godina s kamatom od 3%. Naši zajmovi su sigurni i za njih jamči osiguravajuće društvo. dazofirm@gmail.com ili Whatsapp: +15484091340 i Viber: +44
Од: Henrik Thomsen
Објавено: 07.10.2022
тел: 070 / +447482856162
dazofirm@gmail.com
::  Услуги
Trebate li zajam? Jeste li umorni od traženja? Nudimo zajmove svim osobama starijim od 18 godina s kamatom od 3%. Naši zajmovi su sigurni i za njih jamči osiguravajuće društvo. dazofirm@gmail.com ili Whatsapp: +15484091340 i Viber: +44
Од: Henrik Thomsen
Објавено: 07.10.2022
тел: 070 / +447482856162
dazofirm@gmail.com
::  Услуги
Trebate li zajam? Jeste li umorni od traženja? Nudimo zajmove svim osobama starijim od 18 godina s kamatom od 3%. Naši zajmovi su sigurni i za njih jamči osiguravajuće društvo. dazofirm@gmail.com ili Whatsapp: +15484091340 i Viber: +44
Од: Henrik Thomsen
Објавено: 07.10.2022
тел: 070 / +447482856162
dazofirm@gmail.com
::  Услуги
Trebate li zajam? Jeste li umorni od traženja? Nudimo zajmove svim osobama starijim od 18 godina s kamatom od 3%. Naši zajmovi su sigurni i za njih jamči osiguravajuće društvo. dazofirm@gmail.com ili Whatsapp: +15484091340 i Viber: +44
Од: Henrik Thomsen
Објавено: 07.10.2022
тел: 070 / +447482856162
dazofirm@gmail.com
::  Услуги
Trebate li zajam? Jeste li umorni od traženja? Nudimo zajmove svim osobama starijim od 18 godina s kamatom od 3%. Naši zajmovi su sigurni i za njih jamči osiguravajuće društvo. dazofirm@gmail.com ili Whatsapp: +15484091340 i Viber: +44
Од: Henrik
Објавено: 07.10.2022
тел: 070 / +447482856162
dazofirm@gmail.com
 
ИДИВИДИ Ви препорачува

 

 
 
:::::::    ИДИВИДИ не превзема никаква одговорност за точноста и содржината на огласите    :::::::
 
 
  додавање оглас   бришење и менување на оглас услови и правила предлози контакт